Online kommunikáció
Aktív Energia Egyesület
(Forráspont Energiaház Paks)
Aktív Energia Egyesület
Az Aktív Energia Egyesület Pakson épült passzívházának teljes kommunikációs kampányát cégünkre bízta. A megbízás keretében az Equinox Communications a projektkommunikációs feladatok mellett honlapkészítést, online médiakampány lebonyolítását, applikáció-fejlesztést és virtuális tanösvény megvalósítását vállalta.
play Aktív Energia Egyesület
Magyar Innovációs és Hatékonyság Nonprofit Kft.
(Virtuális Erőmű Program)
Magyar Innovációs és Hatékonyság Nonprofit Kft.
Új honlap, közösségi médiakampány, applikáció-fejlesztés és információs táblaszoftver programozása - e feladatokat teljesítette cégünk a Virtuális Erőmű Program számára. A táblaszoftver szórakoztató módon és teljesen interaktívan osztja meg a székesfehérvári energiatudatossági bemutatóközpont látogatóival a tematikus tudnivalókat. A program színesen, videókkal és animációkkal tarkítva adja át az ismeretanyagot. Az érintett témák végén a felhasználó játékos formában a tudását is tesztelheti.
Magyar Innovációs és Hatékonyság Nonprofit Kft.
Imázsfilmek
Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.
Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.
A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. látja el a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából a gyorsforgalmi utak, közutak és vasútfejlesztés területén adódó feladatokat – az ország egyik legnagyobb beruházó cége. A 2016 áprilisában indult projektjük a Balaton déli partján futó vasútvonal rekonstrukciójának folytatásaként a Szántód-Kőröshegy állomás és a Balatonszentgyörgy állomás közötti szakaszt korszerűsíti és építi át a gyorsabb, kényelmesebb utazás érdekében. A kivitelezés várhatóan 2018-ban ér véget, addig cégünk, a nagyobb mérföldkövekhez ütemezve, kézi kamerás és drónos légi felvételeket készít a helyszínen, amelyekből a beruházás végén 3-4 perces kisfilmet vágunk össze.
Pannonhalmi Bencés Főapátság
Pannonhalmi Bencés Főapátság
A pannonhalmi bencéseknek a pályázati forrásból épült Apátsági Major Látogatóközpont megnyitásával kapcsolatos üzleti marketing. A Pannonhalmi Majorság széleskörű kommunikációs tevékenységével foglalkoztunk. Feladataink közé tartozott kiadványaik elkészítése, sajtótájékoztató szervezése, valamint sajtóközlemények nyilvánosságra hozatala. Szerepet vállaltunk a rádiós, televíziós és nyomtatott hirdetések lebonyolításában. Megterveztünk információs pontjaik grafikáját és a szükséges információs táblákat, ügyfelünknek egyedi mobil alkalmazást fejlesztettünk ki.
play Pannonhalmi Bencés Főapátság
Helikon Kastélymúzeum
(Festetics-Kastély Keszthely)
Helikon Kastélymúzeum
A keszthelyi Helikon Kastélymúzeum 2 milliárd 53 millió forint uniós támogatást nyert, amelyből megújul a főbejárat, a bormúzeum, az irodaszárny, és új kiállítórésszel bővül az enteriőr kiállítás. A pálmaházban lepkeház, az egykori Amazon szálló épületében új állandó kiállítás és rendezvényhelyszín kerül kialakításra. A Kastélyról készült reklámfilmünket a Viasat 3, a TV Paprika, a NatGeo Wild és a Magyar Televízió csatornái sugározták.
play Helikon Kastélymúzeum
Magyar Ifjúsági Szövetség/Magnus Aircraft
Magyar Ifjúsági Szövetség/Magnus Aircraft
A Pallas Athéné Domus Animae alapítvány támogatásával megvalósult Első Magyar Ifjúsági Szakmai Konferencia fél éves marketing és PR kampányának keretein belül forgattunk egy imázsfilmet, amihez a helyszín és szereplőket a Magnus Aircraft biztosította. A filmet végül két mutációban készítettük el, egyet a Magyar Ifjúsági Szövetségnek, a másikat pedig a Magnus Aircraft számára.
play Magyar Ifjúsági Szövetség/Magnus Aircraft
PR
Álomarc Cosmedica
Álomarc Cosmedica
A budai szépségklinika a mi közvetítésünkkel állapodott meg szolgáltatásának arcával, Katus Attilával. Emellett az Álomarc Cosmedica rádiós hirdetéskampányát és sajtóeseményeit is mi szervezzük.
Álomarc Cosmedica
Rendezvényszervezés
Full Contact Gála
Full Contact Gála
Rendhagyó helyszínen és rendhagyó módon rendezte meg a HURRICANE FIGHT K-1 és Full Contact gálát a Magyar Kick-box Szövetség cégünk szervezésében. Először a sportág magyarországi történetében nem sportcsarnokban, tornateremben, vagy művelődési házban, hanem egy autószerviz szerelőcsarnokában állították fel a ringet. A formabontó, 5 nemzet legjobbjait felvonultató gálának örömmel adott otthont a Four G autószerviz Szombathelyen.Büszkék vagyunk arra, hogy a magyar versenyzők teljesítménye mellett a rendezésről is elégedetten nyilatkozott Dr. Leyrer Richárd, a Magyar Kick-box Szövetség elnöke, a MOB és WAKO alelnöke, aki elmondta, az ilyen színvonalú és hangulatú rendezvények adhatnak nagy lökést a honi ringes kick-box szabályrendszerek fejlődésének. Az eseményen a rendezvény lebonyolítása mellett cégünk feladata volt a helyszíni televíziós közvetítés szervezése is.
play Full Contact Gála
Pályázati Kommunikáció
Helikon Kastélymúzeum pályázat
(Festetics-Kastély Keszthely)
Helikon Kastélymúzeum pályázat
A keszthelyi Helikon Kastélymúzeum 2 milliárd 53 millió forint uniós támogatást nyert, amelyből megújult a főbejárat, a bormúzeum, az irodaszárny, és új kiállítórésszel bővült az enteriőr kiállítás. A pálmaházban lepkeház, az egykori Amazon szálló épületében új állandó kiállítást és rendezvényhelyszínt alakítottak ki. A projekt számára médiakampányt valósítottunk meg és emellett reklámfilmet, kiadványokat, reklámajándékokat és nyomdai anyagokat készítettünk.
play Helikon Kastélymúzeum pályázat
Délnyugat-Balatoni Hulladékgazdálkodási Társulás
Délnyugat-Balatoni Hulladékgazdálkodási Társulás
A Délnyugat-Balatoni Hulladékgazdálkodási Társulás településeinek területén évente összesen 360 000 tonna hulladék keletkezik. A Délnyugat-Balatoni Hulladékgazdálkodási Társulás hulladékkezelő rendszerének fejlesztésére nyújtotta be pályázatát. A kiépülő rendszer célja, hogy a lerakók területe csökkenjen, a háztartási biohulladék házi komposztálás során hasznosuljon, és hogy a vegyes gyűjtést teljes egészében felváltsa a házhoz menő szelektív elszállítás rendszere. Az Equinox Communications a projekt nyilvánosság-biztosításhoz kötődő feladatait látta el.
Délnyugat-Balatoni Hulladékgazdálkodási Társulás
Sportági Kommunikáció
Magyar Íjász Szövetség
Magyar Íjász Szövetség
A 2015-ös vadászíjász világbajnokság online kommunikációs feladataival az Equinox Communcations kommunikációs ügynökséget bízta meg a sportág szakszövetsége. Cégünk a világbajnokság regisztrációs és szállásfoglaló oldalának kialakításáért és kezeléséért felel 2015. áprilisától. Emellett szakmai anyagokat, kiadványokat is összeállítunk és tervezünk a Szövetség számára.
Magyar Kick-Box Szövetség
Magyar Kick-Box Szövetség
Sportági kommunikációs stratégiáink mindig az adott sportág jellegzetességeit kiemelő, kifejezetten a megrendelőre szabott koncepció elkészítésével indul. Ezután következhet a legeredményesebb sportolók példaképpé tétele, a sportág eredményeinek, híreinek, eseményeinek közvetítése különböző, változatos médiafelületeken keresztül. Fontos továbbá az érdeklődők és szakemberek minél intenzívebb bevonása az adott sportág alakulásába. Több mint 2 éves közös munkánk eredményeként a sportág sajtómegjelenéseinek a száma megsokszorozódott.
play Magyar Kick-Box Szövetség